Ingyenes szállítás tól 19 993,00 Ft

Női szőrme mellény

( number of products: 14 )

Női szőrme mellény

A szőrmés mellény tökéletes megoldás a hidegebb napokra. Nemcsak meleg, hanem rendkívül elegáns is. Nem véletlen, hogy a szőrmét hosszú évek óta a luxussal, az előkelőséggel és a kifinomult stílussal társítjuk. A szőrmés mellények a női ruházat olyan elemei, amelyek már sok éve léteznek, és aligha mentek ki a divatból. Mindez azért, mert praktikusak és jól néznek ki. Ideális különböző stílusokhoz és alkalmakhoz.

A szőrmés mellények előnyei közé tartozik a sokoldalúságuk is. Nemcsak egy pulóver fölött viselhetők, hanem egy bőr Ramones bőrrel is párosíthatók. Ennek eredményeképpen télen és az év többi részében a hidegebb napokon kiegészítő, meleg ruházatként is szolgálhatnak.

Kínálunk róka, mosómedve, nyérc és kasztorex szőrme mellényeket. A női szőrmés mellények nagyon könnyűek, finomak és rendkívül elegánsak. A szőrmés mellényeket kapucnival vagy kapucni nélkül, különböző hosszúságokban és színekben rendelheti meg.

Kínálatunkban gondosan válogatott anyagokból készült szőrmés mellényeket kínálunk, amelyek számos színben kaphatók. Melegek, kellemes tapintásúak és jól néznek ki, így biztosan sok megjelenés fontos részévé válnak. Minden mellény időtlen szabásával nyűgöz le. Az Ön preferenciájától függően választhat egy rövidebb modellt, amely a deréknál végződik, vagy egy hosszabbat, amely a csípőig ér. Ha értékeli a természetes anyagokból készült, kellemes, divatos ruhadarabokat, akkor szeretettel meghívjuk, hogy tekintse meg a következő kínálatunkat.

Zár típusa
Szín
Hosszúság
pixel