Ingyenes szállítás tól 19 978,00 Ft

Férfi irhakabát, irhadzseki

( number of products: 32 )

Férfi irhakabát

Minden olyan férfi számára, aki értékeli a klasszikus, elegáns ruhákat, a báránybőr kabát minden bizonnyal nagyszerű választás lesz. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy minden ízlésnek megfeleljen. A klasszikus báránybőr kabátokat egyaránt megtalálja barna és fekete árnyalatokban. Vannak kapucnis modellek is, amelyek dzseki, télikabát, motoros kabát és egyebek felett viselhetők. Klasszikus szabásaink időtlenek és soha nem mennek ki a divatból.

Férfi irhabunda

A báránybőr kabát nem csak az elegánsabb és a hétköznapibb stílusokhoz nagyon jól passzoló felsőruházat, hanem egy nagyon praktikus megoldás is. Ennek köszönhetően melegen tud maradni, ha a hőmérséklet nulla alá süllyed.

Férfi irhakabátok

Az általunk kínált báránybőr kabátokat klasszikus dizájn jellemzi, amely soha nem megy ki a divatból. Előállításukhoz gondosan válogatott, természetes anyagokat használnak. Kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, tartósak és megfelelő gondozás mellett évekig használhatók.

Férfi irhadzseki

Kiváló hőszigetelést biztosítanak, természetes anyagokból készülnek, és időtálló kialakításukkal tűnnek ki. Hosszú évek óta kínálunk helyhez kötött és webáruházaink vásárlóinak gondosan megtervezett és varrott, finom báránybőrből készült férfi felsőruházatot. Férfi kollekciónk különböző hosszúságú univerzális báránybőr kabátokból, blézerkabátokból, valamint divatos pilóta- és motoros dzsekikből áll. Termékeink garantálják a legmagasabb védelmet a hideg és az alacsony hőmérséklet ellen – megrendelhetők online vagy valamelyik lengyelországi üzletünkben.

Modern irhakabát férfi: rövid, hosszabb, kapucnis

Az általunk kínált báránybőr kabát modellek a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel készültek természetes és világos báránybőrből. Ügyfeleink sokrétű igényeire tekintettel a felsőruházat különböző változatait terveztük. Üzletünkben talál rövid, csípőig érő és hosszabb kabátokat. Egyes modellek praktikus motorháztetővel vannak felszerelve, amely védelmet nyújt a hideg és a szél ellen.

Kapucnis dzsekik, repülődzsekik, motoros dzsekik és férfi bundák

A klasszikus férfi szabások mellett a férfi bundákat és aviator báránybőr kabátokat is ajánljuk - rendkívül divatos modellek cipzárral és jellegzetes zsebbel az ujján, tökéletesek a mindennapi viselethez. A minőségi, természetes bőrből készült ruházatot kereső férfiak is odafigyelhetnek motoros kabátunkra, amely többek között remekül fog kinézni: klasszikus farmerrel.

Zár típusa
Szín
Hosszúság
pixel