Ingyenes szállítás tól 19 993,00 Ft

Szőrme sál

( number of products: 10 )

Szőrme sál - Bőrkabát és irhakabát a gyártótól

Az időjárás ősszel rendkívül szeszélyes lehet, ezért érdemes valamit a szekrényben tartani a bosszantó és kellemetlen szelek ellen. Ez a fajta kiegészítő a női téli sálak, amelyek szintén ideálisak a hideg napokon és estéken. Tökéletesen párosítható kabátokkal vagy parkákkal, így gyakorlatilag bármilyen ruhával viselheti őket - akár ruhával, akár garbóval és nadrággal.

A webáruházunkban kínált termékek egy univerzális méretben kaphatók. Azonban többféle színben és kivitelben kínáljuk őket. Ön maga döntheti el, hogy a női téli sál standard szabását részesíti-e előnyben, vagy egy úgynevezett "kémény" lenne a jobb. Ezenkívül olyan termékeink is vannak, amelyek az egyik oldalon a nyakát, a másikon pedig a fejét védik. Bármelyiket is választja, garantáljuk, hogy az Ön által kiválasztott termékek a természetes anyagoknak, azaz a csincsilla szőrmének köszönhetően magas hőkomfortjukkal és megjelenésükkel is elnyerik tetszését.

Női nyúlszőrme sálak

Tehát ha stílusos kiegészítőkre vágyik, hogy melegen tartsa Önt, akkor a női téli sálak a tökéletes választás az Ön számára. Válassza ki a kabátjához és csizmájához legjobban illő színt, és élvezze a minőségi kiegészítőt, amely sok meleget biztosít.

Szín
pixel