Ingyenes szállítás tól 19 993,00 Ft

Szőrme gallér

( number of products: 15 )

Szőrme gallér - Bőrkabát és irhakabát a gyártótól

Néha egy nő ruhatárából hiányzik egy stílusos kiegészítő, amely jól néz ki, és sok meleget ad neki. Ha ilyen típusú terméket keres, fontolja meg a rókagallért, amely természetes anyagokból, például szőrméből készül. Ezért szeles és hideg napokon is megfelelő hőkomfortot biztosít a tulajdonosnak. A kínált termékek többféle kivitelben és színben kaphatók, így minden érdeklődő kiválaszthatja a stílusához legjobban illő kiegészítőt.

A weboldalunkon található kiegészítők tökéletesen illeszkednek a különböző ruhákhoz vagy kabátokhoz, és egy extra meleg réteg létrehozásához. Ez nagyszerűen fog működni m.a oldalon. ramones vagy parkas. A szőrme nyakörvek nagyszerű kiegészítői a legtöbb ruhának, bájt és eleganciát kölcsönözve tulajdonosának megjelenéséhez. Minden termék rókából készül, de a vöröses szín mellett sötétebb színeket is kínálunk, amelyek sokoldalúbbak.

A javasolt termékeket egy finom kampóval lehet rögzíteni, amely gyakorlatilag láthatatlan. Ez teszi a róka nyakörvet tökéletes kiegészítőjévé bármilyen ruhának. Univerzális méretben varrták őket, hogy minden nőre illeszkedjenek.

Zár típusa
Szín
pixel