Ingyenes szállítás tól 19 978,00 Ft

Férfi bőrkabát, bőrdzseki

( number of products: 31 )

Férfi bőrkabát

A bőrdzsekik bevezetése, ahogyan ma ismerjük őket, a 20. század elejére nyúlik vissza. Az idő múlása ellenére számos klasszikus formatervezési minta gyakorlatilag változatlan maradt, és továbbra is a férfiak egymást követő nemzedékei kedvelik őket.

Bőrdzsekik - egy klasszikus, amely már évek óta a férfiakkal együtt van

Előnyük mindenekelőtt a sokoldalúságukban rejlik. Számos stílushoz tökéletesek, és minden korosztály viselheti őket, különösen azért, mert rendkívül sokféle vágás közül lehet választani. Ezek a szigetelt modellektől kezdve, amelyek ideálisak őszre vagy akár télre, a vékonyabb modellekig terjednek, amelyeket tavasszal vagy hűvösebb nyári napokon lehet viselni. A bőrdzsekik már évek óta a férfi divat szerves részét képezik, és mindezt azért, mert nemcsak jól néznek ki, hanem rendkívül praktikusak is.

A természetes bőr, mesterséges társaival ellentétben, rendkívül tartós anyag. Sok éve népszerű, és jó okkal, és soha nem megy ki a divatból. Amíg megfelelően ápolják, például időről időre megfelelő polírozással kenik, sok éven át megőrzi tökéletes megjelenését.

Ezenkívül ez egy nagyon kényelmes anyag, amely idővel alkalmazkodik a viselője alakjához. Ez nagyon kényelmessé és kényelmessé teszi.

A belőle készült kabátok gyakorlatilag bármivel jól mutatnak. Nem hibázhatsz, ha ezt viseled. Továbbá a bőrdzsekik története azt mutatja, hogy ez egy olyan ruhadarab, amelyet nagyon gyakran azonosítottak a luxus ruházattal. A természetes bőr ugyanis a filmsztárok és üzletemberek által kedvelt, kiváló minőségű anyag.

Férfi bőrdzseki - mindenhez passzol

Az első bőrdzsekiket, amelyek közel állnak a ma ismertekhez, még a háború előtt gyártották. Legnagyobb gyártójuk az amerikai Schott NYC cég volt.

Katonai gyökerek

Amikor kitört a háború, a bőrdzsekiket a hadsereg is nagyra értékelte. Különösen a légideszantosok viselték, akiknek nagy szerepük volt a népszerűsítésükben. Nemcsak a pilóták maguk akarták viselni kedvenc ruhájukat a háború után is, hanem a fiatalok is, akik szerették az ilyen ruházatot. Ennek eredményeképpen nagyon gyorsan új vágások születtek, amelyek nagy népszerűségnek örvendtek, és sok esetben még ma is népszerűek.

Ramones

Az egyik legikonikusabb vágás, amelynek története elválaszthatatlanul kapcsolódik a bőrdzsekidivathoz, természetesen a Ramones. Bár a nevét a punk rock zenekar, a Ramones nevéről kapta, a zenészek nem találták fel, csupán népszerűsítették.
A filmvilághoz is kötődik, ahol olyan ikonok viselték, mint Marlon Brando és James Dean. Természetesen nem lehet nem megemlíteni a motoros közösséggel kapcsolatos konnotációit. A motorosok szívesen viselik ezeket a kabátokat, mert az aszimmetrikus záródásnak köszönhetően a kabátot könnyű le- vagy felhúzni motorozás közben, ami nagyon hasznos lehet utazás közben. Napjainkban ez a vágás nem csak a rockdivathoz kapcsolódik, és nagyon gyakran használják a legkülönbözőbb stílusokban. Ideális a mindennapi viselethez, például farmerrel vagy pólóval párosítva.

Mariners

Azok, akik elegánsan, de nem túl formálisan szeretnének megjelenni, bőrdzsekivel egészíthetik ki megjelenésüket. Bár népszerűségük csúcsát néhány évtizeddel ezelőtt érték el, jelenleg az egyik visszatérő trend. Egyre inkább értékelik őket, ezért egyre több férfi szekrényében vannak.

Miért válasszon bőrdzsekit?

Az ilyen típusú felsőruházat sok ember ruhatárának szerves részét képezi. Nem meglepő módon. A természetes anyagok, amelyekből készülnek, sokkal jobbak, mint mesterséges társaik. Nagyon jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így az év leghidegebb időszakában is melegen tartanak minket, emellett jól néznek ki és nagyon tartósak, így hosszú éveken át tarthatnak.

Arra bátorítjuk Önt, hogy tekintse meg az ajánlatot

Ha természetes, gondosan válogatott anyagokból készült kabátot keres, érdemes kihasználni az online boltunk által készített választékot.

Vannak klasszikus bőrdzsekik, steppelt modellek, kapucnis télikabátok, bőrdzsekik, vagy lazább ramones kaphatók. Ezek között könnyen találhat olyan modelleket, amelyek tökéletesek a mindennapi munkába járáshoz, valamint a barátokkal való találkozókhoz vagy különböző más alkalmakhoz. A rendelkezésre álló vágások sokfélesége azt jelenti, hogy gyakorlatilag mindenki megtalálja a neki tetsző modellt.

A praktikus funkciók, a szabások széles választéka és a nagyon érdekes történet olyan ruhadarabgá teszi, amelynek minden férfi ruhatárában ott kell lennie. Akár az elegancia rajongója vagy a lazább, klasszikus stílusokat kedveli, lehetetlen rosszul kinézni vele. Ezért meghívjuk Önt, hogy tekintse meg termékkínálatunkat.

Zár típusa
Szín
Hosszúság
pixel