Ingyenes szállítás tól 19 993,00 Ft

Női pehelykabát, tollkabát

( number of products: 8 )

Női pehelykabát 

Az alacsony téli hőmérséklet nem szörnyű, ha van téli pehelykabát vagy pehelykabát a szekrényében. A női pehelykabát a tökéletes módja annak, hogy megvédje magát a hideg, a fagy vagy a szél ellen. A női pehelykabátok nemcsak funkcionálisak, hanem jól is néznek ki.

Női tollkabát

Női tollkabát tökéletesen szabott, optikailag karcsúsíthatja az alakot, és lehetővé teszi, hogy nagyszerűen és vonzóan nézzen ki. Pehelypaplan töltött télikabát vagy EcoPuff véd az alacsony hőmérséklet ellen, kellemes meleget biztosít és hagyja a bőrt lélegezni.

Női pehelypaplan kabátok

A női pehelypaplan kabátok könnyűek, puhák és rendkívül kényelmes viseletűek. Női pehelypaplan kabát természetes szőrmével vagy női téli pehelypaplan kabát kapucnival, különböző színekben és hosszúságokban. A kapucni rendkívül praktikus megoldás, mivel megvéd minket a hidegtől és a széltől a leghidegebb és leghidegebb napokon.

Női pehelykabátok

Az AndrzejKonopka-nál vásárolt téli pehelykabátok és pehelykabátok szőrmével.en a tökéletes kiválasztás ha nem csak jól akarod csinálni look de kényelmes és meleg érzés. A pehelykabátok hővédelmet nyújtanak, nem kell több pulóvert viselni. Mindössze egy tökéletesen szabott és részletesen kidolgozott, szőrmés vagy kapucnis pehelykabátra van szükség. Kabátjaink és télikabátjaink sikeresen megtalálják az utat a legkülönbözőbb kombinációkhoz, legyen az sportos vagy elegáns.

Zár típusa
Szín
Hosszúság
pixel