Ingyenes szállítás tól 19 993,00 Ft

Női bőrkabát, bőrdzseki

( number of products: 34 )

Női bőrkabát

Ügyfeleinket szem előtt tartva, a vágások széles választékát készítettük el, amelyek közül választhatnak. Üzletünk kínálatában bőrdzsekik találhatók, amelyek ideálisak mind az alkalmi, mind az elegánsabb stílusokhoz. Keressen példákat a ramones, kabátok és klasszikus dzsekik, beleértve a szigetelt. Nemcsak klasszikus fekete vagy barna, hanem szürke vagy akár piros színű modelleket is kínálunk.

Miért válasszon természetes bőrdzsekit?

Minőség, megjelenés vagy kényelem szempontjából a természetes anyag messze felülmúlja mesterséges megfelelőjét. Nem véletlen, hogy miért viselik őket olyan szívesen és gyakran számos helyzetben. A bőrdzsekik sok nő ruhatárának szerves részét képezik, mivel évek óta nem mentek ki a divatból. Ezenkívül a természetes bőrből készült kabátok az évek során bizonyos státuszra tettek szert. Ennek oka, hogy ez egy olyan ruhadarab, amelyet általánosan elismert luxus és magas minőség, amely hangsúlyozza tulajdonosának státuszát. Nem csoda, ez egy praktikus és jól kinéző anyag. Különösen az elegáns, időtlen szabású kabátok, mint például a ramone, a klasszikus modellek vagy a kínálatunkban kapható kabátok készülnek belőle.

Természetesen ez egy rendkívül sokoldalú ruhadarab. Egy bőrdzseki hozzáadása egy megjelenéshez egyszerűen nem rossz megoldás. Akár pólóval, farmerrel és edzőcipővel párosítva, akár egy elegánsabb összeállítással viselve, ez egy lenyűgöző együttes, amely tökéletes a megfelelő helyzetekben. Tökéletesen passzolnak nadrágokhoz, szoknyákhoz és ruhákhoz egyaránt.

Az, hogy gyakorlatilag bármivel kombinálhatók, nem az egyetlen előny, ami ezeket a bőrből készülteket olyan népszerűvé teszi. A műbőrből készült társaikkal ellentétben a természetes modellek nagyon tartósak. Amíg megfelelően ápolják őket, sok éven át megőrzik nagyszerű megjelenésüket. Mindezt azért, mert tartósak, karcállóak és törésállóak. Amikor viselésükről van szó, aligha korlátoz minket az évszak. A könnyebb modellek tavasszal és ősszel, valamint a hűvösebb nyári napokon is nagyszerűek. Ha szigetelt modellt választ, akkor egész télen járhat benne.

Mivel természetes anyagról van szó, a felülete "működik", így idővel alkalmazkodik tulajdonosa testének alakjához. Ezért egy idő után tökéletesen illeszkedik majd hozzánk, miközben szabad mozgást biztosít számunkra. A természetes bőr nem véletlenül az egyik legnépszerűbb anyag, sok éve használják, és még mindig népszerű választás.

Melyik vágást válasszuk?

Kínálatunk előnye a különböző. A szabások széles választéka azt jelenti, hogy minden vásárló megtalálja az egyéni stílusának megfelelő modellt. Klasszikus kabátok különböző színekben, kabátok vagy koszorúk kaphatók. Mindegyik nagyszerűen néz ki, és tökéletesen működik számos stílussal.

Ramones

Ez az egyik legnépszerűbb szabás, amelynek jellemzői általában az aszimmetrikus rögzítés és a kabát testhez illeszkedése. Nagyszerű alkalmi stílushoz, de klasszikusabb vagy elegánsabb ruhával felöltözve is nagyon jól fog kinézni.

Bár ezt a szabást a motorosok számára tervezték - ezért az aszimmetrikus záródás, amely lehetővé tette, hogy a kabátot menet közben, a gázpedál elengedése nélkül is könnyen ki lehessen nyitni -, már régóta nem csak velük kapcsolatos. Bár manapság gyakran használják a rock stílusban, egyáltalán nem kell korlátoznod magad erre. Tökéletesen fog kinézni farmerrel és pólóval, valamint pulóverrel vagy ruhával párosítva.

Klasszikus kabátok

Bár ez a kabáttípus nem rendelkezik ugyanazzal a fílinggel, mint egy ramondzseki, a megfelelő kiegészítőkkel tökéletesen illik egy rockosabb csajos megjelenéshez is. Ha azonban ruhával, alkalmi pulóverrel vagy pulóverrel párosítja, sikeresen viselheti munkába vagy más félig formális helyzetekben. Mivel elegáns és alkalmi ruhákkal egyaránt jól mutatnak, a klasszikus kabát gyakorlatilag minden nap viselhető.

Kabátok

Ez a ruhadarab az 1960-as évek óta nem ment ki a divatból. A filmsztárok népszerűsítették őket, és gyorsan bekerültek a világ számos szekrényébe. A kabátok továbbra is kiemelkednek klasszikus, elegáns stílusukkal, amely számos helyzetre tökéletes. Népszerű választás azok számára, akik jól és korszerűen szeretnének kinézni.

Bőrdzseki - miért éri meg?

A természetes bőr előnye, hogy viselés közben velünk együtt dolgozik, és ennek eredményeképpen alkalmazkodik testünk alakjához, maximális kényelmet biztosítva számunkra. Ezen kívül ez az anyag nagyon tartós. Megfelelő ápolás esetén nagyon sokáig megőrzi vonzó megjelenését. Az általunk használt bőrök kellemes tapintásúak és nagyon magas hőszigetelést biztosítanak. Lehetővé teszik, hogy számos helyzetben jól nézzen ki, és hangsúlyozzák a stílusát.

Zár típusa
Szín
Hosszúság
pixel