Ingyenes szállítás tól 19 993,00 Ft

Férfi bőrkabát és irhakabát a gyártótól

( number of products: 65 )

Férfi bőrkabát és irhakabát a gyártótól

A bőr egy olyan anyag, amelyet már évek óta használnak. Nem meglepő, hogy a belőle készült ruhadarabok rendkívül tartósak, kényelmesek és jól néznek ki. A bőrdzsekik szépek, elegánsak és sokféle megjelenéshez illenek. Ahogy ma is, a 20. század elején kezdték el viselni őket az amerikai pilóták. A katonák azért választották ezt a ruházatot, mert kényelmes és meleg volt.

Üzletünkben válogatott felsőruházat kapható, minden népszerű szabásban. Választásától függően választhat az átmeneti időszakban, ősszel és tavasszal viselt kabátokat, vagy az alacsonyabb hőmérsékletekhez ideális melegebb kabátokat. Nem véletlen, hogy a bőrdzsekiket évek óta szívesen viselik, és soha nem mennek ki a divatból.

Férfi bőrdzsekik - a kényelem a legfontosabb

Mivel sok férfi a praktikumot helyezi előtérbe, arra törekszik, hogy az általa választott ruházat kényelmes legyen és lehetővé tegye a mozgás szabadságát. A bőr olyan anyag, amely kényelmes a mindennapi viselethez.

Sokoldalú kiegészítője számos megjelenésnek

A kabát olyan ruhatárelem, amelynek gyakorlatilag mindennel együtt kell járnia. Csak akkor leszünk képesek minden nap viselni. Akár iskolába vagy munkába, akár a családdal és a barátokkal való összejövetelre szeretne menni, egy bőrdzseki biztosan illeszkedik a stílushoz.

Színek

Az általunk kínált bőrdzsekik két, klasszikus színváltozatban kaphatók. Az Ön preferenciájától függően választhat egy elegáns barna vagy fekete színt, amely mindenhez illik.

Vágások széles választéka

Annak érdekében, hogy megfeleljen ügyfeleink változatos ízlésének, kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy széles választékot kínáljunk a következő darabok közül. Az urak választhatják a klasszikus báránybőr kabátokat, steppelt kabátokat, alkalmi ramones, kapucnis kabátokat vagy pilótakabátokat. Mindegyik nagyszerűen néz ki, és gondosan kiválasztott, tartós anyagokból készült.

Zár típusa
Szín
Hosszúság
pixel