Ingyenes szállítás tól 19 993,00 Ft

Női bőrkabát és irhakabát a gyártótól

( number of products: 183 )

Női bőrkabát és irhakabát a gyártótól

Akár az átmeneti időszakban, tavasszal vagy ősszel van szüksége felsőruházatra, akár valami melegebbre a hidegebb hónapokra, kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő bőrdzsekit. Lehetővé teszik, hogy fokozza stílusát, jól nézzen ki, és maximális kényelmet és komfortot nyújtson.

Halhatatlan klasszikusok

A bőr egy olyan anyag, amely nagyon jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így kiválóan viselhető rossz időben. Emellett kényelmes és nagyon tartós, ami miatt nagyon sokáig jól néz ki. Mindez nagyon népszerűvé teszi a bőrből készült kabátokat. Sok éven át széles körben viselték őket, és olyan klasszikussá váltak, amely soha nem megy ki a divatból.

Bőrdzsekik - kinek?

Lehetetlen határozott választ adni arra a kérdésre, hogy az ilyen típusú felsőruházatot kinek szánják. Mindez azért, mert olyan sokféle vágás közül lehet választani, amelyek mindegyike biztosan megfelel a különböző ízléseknek.

Gyakorlatilag bármilyen öltözékhez megfelelő stílusok

A választék a klasszikus kapucnis téli báránybőr kabátoktól kezdve, amelyek eleganciájukkal lenyűgöznek, és a hidegebb napokon is meleget biztosítanak, a természetes téli kabátokig, szőrmés mellényekig vagy rongybundákig terjed, amelyek ideálisak a lazább öltözékekhez. Elegáns és nagyszerű kinézetű nercbundát vásárolhat tőlünk.

A bőrdzsekik előnyei

Természetesen a bőrből készült felsőruházatnak nem csak a kinézet az egyetlen előnye. A bőrkabátot a tulajdonságai miatt is érdemes választani. Bár az anyag elsőre merevnek tűnhet, a bőr nagyon gyorsan alkalmazkodik hozzánk, és nagyon puha és kényelmes lesz. Gyorsan alkalmazkodik a testéhez, és néhány nap múlva már el is felejti, hogy egyáltalán viseli. Ezenkívül ez egy olyan anyag, amely nagyon tartós, amíg vigyáz rá, sok éven át megőrzi gyönyörű megjelenését.

Zár típusa
Szín
Hosszúság
pixel