Ingyenes szállítás tól 19 978,00 Ft

Női irhakabát, irhadzseki

( number of products: 70 )

Női irhakabát

A női báránybőr egy elegáns női ruhadarab, amely időtlen és soha nem megy ki a divatból. Nem véletlenül viseli őket sok nő, aki értékeli a klasszikus, elegáns megjelenést. Annak érdekében, hogy megfeleljen a sokféle női ízlésnek, kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy az változatos legyen. Klasszikus juhbőröket vásárolhat tőlünk, rókagalléros, kapucnis és báránybőr változatban. Kabátok, téli kabátok és pilóták is kaphatók. Ruháink között az olyan univerzális, elegáns színek dominálnak, mint a fekete vagy a barna különböző árnyalatai.

Női irhabunda

A kínálatunkban elérhető ruhadarabok természetes, gondosan válogatott anyagokból készülnek. Nagy figyelmet fordítanak a részletekre, így nagyszerűen néznek ki. Ezen túlmenően a természetes anyagok tulajdonságai páratlanok. Nagyon jó szigetelést biztosítanak, ami még fagyos időben is garantálja a hőkomfortot, és rendkívül tartósak, megfelelő ápolás mellett pedig nagyon sokáig jól fognak kinézni.

Női irhakabátok

Sok éve tervezünk és varrunk női báránybőröket természetes, puha báránybőrből, könnyű és finom báránybőrből és szőrméből. Az általunk ajánlott modellek ideálisak az őszi és hideg napokra. Kabátok és kabátok üzletünkből, amelyet online és helyhez kötött m.a oldalon. zakopane-ban, egy példa a felsőruházatra, amely évekig elkíséri Önt. A gondosan megmunkált kabátok és dzsekik szintén divatos kiegészítői számos mindennapi megjelenésnek.

Női irhadzseki és irhakabátok

Kínálatunk változatos - a modellek között találhatók rövidebb pilótakabátok és ramono kabátok, kapucnis parkák és klasszikus kabátok természetes rókaszőrmével. Kiterjedt kínálatunknak köszönhetően minden vásárlónk megtalálhatja azt a ruhadarabot, amelyben a legkényelmesebben érzi magát. A női bárány- vagy báránybőr kabátokat a részletekre való legnagyobb odafigyelés is jellemzi - aszimmetrikus cipzárak, karcsúsított szabás, feltűnő gallér vagy praktikus zsebek. A kabát vagy parka kiválasztásakor a hőszigetelés mértékét is könnyű kiválasztani. Vannak olyan modelljeink, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a hideg ellen, valamint az őszi és tavaszi időjáráshoz ideális termékek.

Zár típusa
Szín
Hosszúság
pixel